לחמניות בויאקוס/ בלה אהרונוביץ
מצרכים
3 כוסות קמח
2 אבקת אפייה
1 חמאה/ נטורינה200 גרם מומסת
חצי קובייה גבינה בולגרית
250 גרם גבינה צהובה מגורדת/ גבינה קשה אחרת
חצי גביע גרם גבינה לבנה/ קוטג
מעט מלח
אופן ההכנה
שמים קמח ואבקת אפייה, יוצרים חור בקמח ושמים נטורינה מומסת.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטיב לבצק אחיד.
שמים במקרר לחצי שעה.
מדליקים.תנור 180 מעלות.
מגלגלים לכדורים, מורחים ביצה ושומשום (אם רוצים).
מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד שהלחמניות שחומות.
אוכלים חם.