27 May
27May


מצרכים

שרוול ביסקוויטים

500 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות גדושות גבינה לבנה 5%/9%

כף גדושה גבינת שמנת 30%/25%

כפות אבקת סוכר

2 כפות פודינג וניל


כוס חלב

סוכר וניל

כפית נס קפה (לא חובה)

לציפוי
100 גרם שוקולד חלב

75 מל שמנת מתוקה


אופן ההכנה

מקציפים שמנת מתוקה + גבינות + אבקת סוכר + פודינג לקצפת יציבה.שמים בקערה נפרדת חלב+ סוכר וניל + נס קפה.
טובלים כל ביסקוויט בקערת החלב, מסדרים בשורה ברינג מלבני/ תבנית אינגליש קייק. 
שמים 2 כפות גדושות מהקצפת, מיישרים ושמים שורת ביסקוויטים טבולים בחלב שוב - ככה בונים 5 שכבות.
מסיימים בקצפת ומיישרים. מכניסים למקפיא לשעה.ממיסים שוקולד חלב + שמנת מתוקה לגנאש במיקרוגל בפולסים.
שופכים את הגנאש על העוגה הקפואה, מקפידים שהגנאש יכסה את כל העוגה.מכניסים למקפיא להתייצבות ללילה.לא לזרוק את הקרם שנשאר!!!
שימו בשקית זילוף והכניסו למקרר.
מוציאים את העוגה מהרינג - מסמנים אמצע, ואז עד אמצע, ואז עוד אמצע - ככה שתגיעו לגודל האצבעות הרצויות.
חותכים באמצעות סכין חדה, חלקה וגדולה לאצבעות.
מקשטים בסוכריות או שמשתמשים בקרם שנשאר ומזלפים באמצעות צנטר M1 או כל צנטר אחר טיפות.
אפשר לקשט אצבע קינדר, עוגיות אוריאו או כל דבר אחר שנראה לכם.


** ניתן להשאיר את העוגה שלמה - כעוגת ביסקוויטים גבינה.
**ניתן להכין מראש אפילו שבועיים לפני - להשאיר מכוסה במקפיא.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.